Sep 27

7 Oktober Opening SPIEGELINGEN in Maldegem

7 Oktober Opening Spiegelingen in Maldegem

Op zaterdag 7 oktober opent de tentoonstelling SPIEGELINGEN in Huis Wallyn, Marktstraat 10 in Maldegem (dat is vlakbij het gemeentehuis) en je bent van harte uitgenodigd.

PATRICK•MAP•COVERWe zwieren de deuren open om 12u30, de toegang is gratis. Je kan exclusief een gratis rondleiding door Spiegelingen en het hommageparcours Expo-Patrick De Spiegelaere volgen om 13u30 en 15u30 door curator Gerry De Mol. Stuur ons een mail (info@fpds.be) als je er bij wil zijn (met het geprefereerde uur erbij).

In de hele gemeente loopt ook tot 29 oktober nog Expo-Patrick De Spiegelaere op een resem plekken, je kan er naar hernomen en nieuwe tentoonstellingen rond het werk van Patrick.

De tentoonstelling is open op maandag van 9  tot 12 uur, woensdag van 14 tot 17 uur,  zaterdag van 13 tot 18 uur, zondag van 10 tot 18 uur.

Voor wie dat nog niet deed: tot die dag kan je ook nog voorintekenen op de kunstmap die bij dat project hoort aan de gunstprijs van 125 euro.

Stort 125 euro op  IBAN: BE48 0015 4049 8527 van Fonds Patrick De Spiegelaere vzw en stuur ons voor de zekerheid een mailtje (info@fpds.be) met je adres en de naam van de rekening waarmee je betaald hebt.

Na 7 oktober wordt dat 150 euro. Wie vooringetekend heeft kan zijn Spiegelingen Kunstmap ophalen op de tentoonstelling, je kan er ook ter plaatse nog een bemachtigen. Wie de bundel wil afhalen op een ander moment kan dat binnen de kantooruren in het gemeentehuis van Maldegem. Mail dan eerst even naar piet.de.meester@maldegem.be.

Voor wie niet in Maldegem geraakt: mail ons op info@fpds.be.

Tot 7 oktober !

Het Fonds Patrick De Spiegelaere