SPIEGELINGEN – voorintekening

PATRICK•MAP TEKEN VANDAAG IN

 EN SPAAR 33 %

 

WAT WORDT HET?

Een editie van 24 werken van 7 topfotografen: Walter De Mulder, Koen Broos, Filip Claus, Sammy Baloji, Dieter Telemans en Pauline Niks spiegelen elk twee eigen werken met beelden van Patrick.

Uitgegeven in kunstdruk op A3 formaat

In de bijzondere map vind je ook het boekje Ik heb nog een beeld in je hoofd over beeldvorming door Gerry De Mol en een DVD met de documentaireOnder Fotografen van Walter De Mulder over Patrick de Spiegelaere

Meer info op onze site

WANNEER ?

De map wordt uitgegeven naar aanleiding van de gelijknamige tentoonstelling in Maldegem van 7 tot 29 oktober 2017.

WAAROM NU BETALEN?

Het fPDS zal met de voorinschrijvingen het project mee voorfinancieren en het is bovendien goedkoper.

WAT IS MIJN VOORDEEL ?

Je betaalt amper 100 euro indien je voor 31 juli bestelt.
125 euro indien je tussen 31 juli en 6 oktober bestelt en
150 euro vanaf 6 oktober 2017

Wie dat wilt mag uiteraard steeds meer steunen
HOE VOORINSCHRIJVEN?
Mail ons op info@fpds.be met

Je naam, familienaam, adres, telefoonnummer en aantal exemplaren.

Stort dan het bedrag (100 euro per exemplaar) op rekeningnummer IBAN: BE48 0015 4049 8527 Van Fonds Patrick De Spiegelaere vzw. Eens betaald bevestigen we je intekening en houden je op de hoogte.

 

SPIEGELINGEN

Bestaat uit twee ((2)) luiken.

DE MAP/HET BOEK/DE DVD

Voor SPIEGELINGEN spiegelen zes fotografen elk twee foto’s van Patrick De Spiegelaere met werk van henzelf. De fotografen werden zorgvuldig uitgekozen omwille van een inhoudelijke of persoonlijke band  met Patrick De Spiegelaere of zijn werk.

In de map  – die een bijzondere vormgeving en materiaal krijgt – vindt u zes mappen met telkens hoogwaardige kunstafdrukken van die confrontaties van beelden. Het formaat is A3. In totaal gaat het om 24 beelden in 12 paren.

In hetzelfde pakket publiceert het FPDS een essay van Gerry De Mol – voorzitter van het FPDS –  over wederzijdse beeldvorming. Hoe zien we elkaar? Wat zien we? En willen we het wel zien? Hij vertrekt daarbij vanuit enkele beelden van Patrick De Spiegelaere, de werking van het FPDS en verrassende invalshoeken uit de literatuur, de fotografietheorie, filosofie en de werkelijkheid die we menen te moeten zien. Dit boekje wordt als een pocketuitgave uitgegeven bij de map.

Tenslotte bevat de map een DVD van een tijdsdocument: Walter De Mulder interviewde Patrick De Spiegelaere in 1994 en 2004 en maakte daarvan een pakkende montage. Patrick praat over fotografie, het leven als kleine zelfstandige persfotograaf en de stap naar de digitale fotografie.

De map wordt in 250 exemplaren gedrukt en genummerd.

Deze map is EXCLUSIEF te koop bij het FONDS PARICK DE SPIEGELAERE en uitgezochte plaatsen.

In voorintekenprijs bij FPDS  tot 31 juli 2017 aan 100 euro

Voorintekenprijs FPDS en partners augustus- 6 oktober 2017: 125 euro

Na publicatie: 150 euro

DE TENTOONSTELLING

Van 7 tot 29 oktober vindt in de geboortegemeente Maldegem van Patrick De Spiegelaere een tentoonstelling plaats van enkele eerder gemaakte tentoonstellingen met het werk van Patrick en een nieuwe tentoonstelling met en gebaseerd op de 24 werken die in de map worden aangeboden.

De tentoonstelling gaat in première in Maldegem maar kan daarna ook reizen.

 

ONZE PARTNERS:

 

vredeseilanden-logo delaware logo logo2_gemeente-maldegem

 

 

 

ALLE EVENTUELE WINSTEN VAN DEZE ACTIE GAAN NAAR vzw VREDESEILANDEN